Welkom op www.rebozo.nl!

Deze site informeert over massagetechnieken met de Mexicaanse traditionele draagdoek: de Rebozo.

De Rebozo wordt in Midden-Amerika al sinds mensenheugenis door vroedvrouwen gebruikt. De Rebozomassagetechniek kan toegepast worden tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar ook in de kraamperiode. Deze aloude methode om vrouwen tijdens deze bijzondere periode in hun leven te helpen ontspannen en bewegen biedt veel mogelijkheden.
Iedereen die met zwangeren werkt kan de Rebozo inzetten op allerlei momenten bij klachten als lage rugpijn, stress, harde buiken en vermoeidheid. Tijdens de bevalling kan de Rebozo ook haar dienst bewijzen door de barende te helpen bewegen en ontspannen.

Sinds een aantal jaren verspreidt de kennis over de Rebozo zich ook buiten Midden-Amerika. In de praktijk blijkt dat de Rebozo niet alleen zeer goed toepasbaar is bij zwangere en barende vrouwen, maar ook bij andere doelgroepen, zoals kinderen en ouderen.

In de maand juni kan de verzending van rebozos en/of boeken een paar dagen langer duren. Wij genieten van de zomervakantie en gaan daarna weer vol energie verder met ons werk voor rebozo.nl. Wij wensen alle bezoekers van onze site een fijne zomer toe!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.