www.Rebozo.nl
Home.Bestellen.Workshop.Foto's en Videos.Nieuws.Over ons.Contact.Links.

Workshop Rebozo-techniek  

De Rebozo workshop richt zich op diverse massagemogelijkheden met de draagdoek voor het brengen van ontspanning en het ondersteunen van bewegen. In eerste instantie wordt de Rebozotechniek aangeboden om te gebruiken tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens en na de bevalling.

 

De gebruikte technieken blijken bij iedereen (van jong tot oud) ontspanning te brengen en kunnen daarom dus in velerlei situaties worden toegepast.

 

De workshops bieden de mogelijkheid om de techniek aan te leren, veel te oefenen en zelf te ervaren hoe de Rebozomassage voelt.

 

Er zijn twee workshops te volgen:

De 'Basis' workshop waarin de nadruk ligt op het aanleren van de basistechniek in verschillende houdingen en het zelf ervaren van deze massage.

 

De 'Gevorderden' workshop waarin de basistechnieken worden uitgebreid en verdiept én waarin nieuwe technieken worden geleerd.

 

De data's van de geplande workshops zijn te vinden op de Homepage.

 

Enkele ervaringen ‘Het systeem van uitleggen, zelf doen én ervaren, werkte zeer prettig en overzichtelijk.’ ‘Fijne, leerzame en inspirerende dag, ik ga er zeker mee werken!’ ‘Veilige oefensituatie, ruimte voor inbreng van deelnemers. ‘ Zeer enthousiaste presentatie.’ Klik hier voor het programma

 

Het is eveneens mogelijk om een ´praktijk workshop´ aan te vragen.

Dit kan bij een verloskundige praktijk of een praktijk voor draagdoekconsulenten, een groep doula´s of andere geïnteresseerden. We komen graag met onze doeken een workshop geven in jullie ruimte!

 

Locatie en kosten  

 

Locatie

EduQreation, Hendrik Marsmanweg 16, 4103 WS Culemborg (op loopafstand van station, gratis parkeergelegenheid).

 

Kosten workshop

€ 130 (inclusief reader, thee/koffie en lunch)

€ 147,50 (inclusief reader, thee/koffie, lunch en werkboek)

€ 192,90 (inclusief reader, thee/koffie, lunch, werkboek en rebozo)

 

Losse verkoop werkboek

€ 19,95

Bestel hier

Losse verkoop rebozo

€ 49,95

Bestel hier